* Проектът е на актрисата и писател Мира Котева. Това е дебютът на Мира като сценарист, а в лентата актрисата играе главната роля и си партнира с българския актьор Севар Иванов. Режисьор на филма е Станислав Христов, оператор е Михаил Михов, музиката е дело на Елина Христова.

Информация на ухо: филмът „Undo”/„Крачка назад“ ще направи своята премиера на международния фестивал за късометражно кино In The Palace. Лентата разказва житейската история на съвременната жена и избора й между кариера и семейство. От създаването си, „Undo”/„Крачка назад“ има участия в над 50 международни фестивала, включително и такива в САЩ, Великобритания, Франция, Индия и др.

Мира Котева е българска актриса, носител на престижната награда „Най-добра актриса“ на фестивала за късометражно кино „Virgin Spring“ в Колката, Индия (2018 г.) и номинация за „Най-добра изгряваща звезда“ на фестивала за късометражно кино в „Seoul Webfest”, Сеул, Южна Корея (2020 г.), за участието си в психологическия трилър „Имало едно време на Хелоуин“/„Once Upon A Time On All Hallows’ Eve“.