*  Усилете звука на телефоните, касетофоните, плеърите, компютрите, телевизорите, защото се задава ново парче, което е направено, за да покори нощния живот. Let It Play, е заявката на певицата Валентина за нов ред в българската хаус сцена.

Информация на ухо: зад този проект застава безапелационно доказалия се като диктатор на родния еърплей – продуцентът Fabrizio Parisi (Sunbeams, Aurora, Tell Me Right, I Can Survive).

Станала любимка на меломаните Валентина има завидна кариера в хаус стила, като е дала гласа и таланта си на десетки български и международни колаборации. В Let It Play тя застава и с таланта на композитор и текстописец. Видеото е снимано на северното Черноморие от режисьорът Димитър Дачев. Бодиарт върху тялото на красивата Валентина, масовка от дузина разнородни типажи, между които тъмнокожи, хора с различна сексуалност и тинейджъри, постапокалиптични гледки и визия ала „Лудият Макс“, пренасят посланието за омагьосания ни живот от новите технологии и паралелния в тях свят.