*  Най-значимото събитие, обединяващо спирит и вино индустрията „Whisky, Rum & Wine Master test 2019“ зарадва за 5-ти път почитателите на най-качествените разнопосочни напитки .

Информация на ухо: това е единственият пролетен мащабен фестивал, предлагащ богат избор от продукти, които са изложени лично от своите вносители, дистрибутори и производители. В рамките на два изложбени дни в хотел „Маринела“,български и чуждестранни спирит и винопроизводители, енолози, сомелиери и търговци презентират над 45 бара с близо 500 редки селекции на най-отбраните и луксозни брандове в категориите – уиски, ром, ликьори и вина. С петото си издание изложението успешно привлича интереса на дипломати, бизнесмени и водещи имена от бранша,а ВИП „откриватели“ на луксозното пивко изложение  бяха Н.Пр. г-н Майкъл Форбс-Посланик на Република Ирландия и г-н Джъстин П. Фридман,заместник посланик на американската амбасада.

Whisky, Rum & Wine Master test 2019. 60- годишно уиски, с продажна цена над 50 000лв!

*  Най-значимото събитие, обединяващо спирит и вино индустрията „Whisky, Rum & Wine Master test 2019“ зарадва за 5-ти път почитателите на най-качествените разнопосочни напитки . Информация на ухо: това е единственият пролетен мащабен фестивал, предлагащ богат избор от продукти, които са изложени лично от своите вносители, дистрибутори и производители. В рамките на два изложбени дни в хотел „Маринела“,български и чуждестранни спирит и винопроизводители, енолози, сомелиери и търговци презентират над 45 бара с близо 500 редки селекции на най-отбраните и луксозни брандове в категориите – уиски, ром, ликьори и вина. С петото си издание изложението успешно привлича интереса на дипломати, бизнесмени и водещи имена от бранша,а ВИП „откриватели“ на луксозното пивко изложение  бяха Н.Пр. г-н Майкъл Форбс-Посланик на Република Ирландия и г-н Джъстин П. Фридман,заместник посланик на американската амбасада.