*  Талантливата българска тенисистка Росица Денчева получи специалната статуетка лично от Димитър Бербатов в офиса на фондацията, присъствието на един от най-важните хора до нея – треньорът на малките национали Даниел Ангелов.

Информация на ухо: 11 годишната успешна състезателка се разписа на новото табло на талантите на Фондация „Димитър Бербатов“ между имената на големия ни футболист и Димитър Кузманов – друга родна тенис звезда, лауреат на фондацията. В началото на 2019 г. Роси заминава за еучастие в поредно европейско първенство.

Росица Денчева получи от Димитър Бербатов статуетката си за лауреат на Голямата награда на неговата фондация

 

*  Талантливата българска тенисистка Росица Денчева получи специалната статуетка лично от Димитър Бербатов в офиса на фондацията, присъствието на един от най-важните хора до нея – треньорът на малките национали Даниел Ангелов. Информация на ухо: 11 годишната успешна състезателка се разписа на новото табло на талантите на Фондация „Димитър Бербатов“ между имената на големия ни футболист и Димитър Кузманов – друга родна тенис звезда, лауреат на фондацията. В началото на 2019 г. Роси заминава за еучастие в поредно европейско първенство.